icon close
icon watertemperatuur Water 19.1°
icon bewaking Geen bewaking
icon aantal bezoekers Rustig
icon parking Open
logo Vrienden van Vosselare Put Abonnement

Nieuwsbrief 2024

Home > Nieuws > Nieuwsbrief 2024

NIEUW SEIZOEN 2024

Het zomerseizoen start dit jaar begin mei en loopt tot 15 september. Via onze website kan je snel en veilig  je abonnement vernieuwen. Je vindt er een link met de drukte op de ligweide, de parkings, aanwezigheid redders, de temperatuur van het water ….
Bij warme dagen hoef je niet te bellen maar kan je online meteen de drukte controleren via de druktebarometer.

De inkomsten van de abonnementen en de dagtickets blijven we gebruiken om het onderhoud van ‘de Put’ te financieren, te onderhouden en om de redders en toezichthouders te vergoeden.

 

PRIJZEN SEIZOEN 2024

Individueel abonnement 25 euro

Gezinsabonnement: 60 euro
max. 6 personen die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn
Dag ticket ligweide: 3 euro 
1 dag geldig, eenmalig gebruik
kinderen t/m 4 jaar gratis

 

Had je vorig jaar een abonnement?
Online verlengen en betalen kan via deze link of in het clubhuis. Het nummer dat onderaan je abonnementskaart staat heb je nodig. Na de online betaling kan je je gewoon aanmelden met je abonnementskaart aan de kassa om een dag ticket te ontvangen. Een duidelijke scan op je gsm kan ook.
Kaart verloren?
Vraag in het clubhuis een nieuwe kaart aan. Hou dus ergens je abonnementsnummer bij.


TIPS 

  • Check de barometer op onze site voor drukte, parkeren, redders en watertemperatuur.
  • Kom met de fiets of te voet, op drukke dagen zijn de parkeerplaatsen snel volzet.
  • Uit veiligheidsoverweging worden Sup’s niet toegelaten op de parkings, op de ligweide en in de zwemzone. Vosselare Put is een zwemzone en Sup’s kunnen dus niet vertrekken vanaf Vosselare Put.
  • Kleine luchtmatrassen kunnen, maar geen grote luchtmatrassen e.d. bestaande uit hard materiaal.
  • Respect en privacy voor onze omwonenden! Zwem het liefst niet langs de zijde van het water waar bewoning is. 

 

KOM JE MET DE WAGEN?

Wees dan hoffelijk en pas je snelheid aan. Parkeer je wagen zo dicht mogelijk bij elkaar om geen parkeerplaats te verliezen. Bij hittedagen zijn onze parkings echter snel volzet.

Daarom hebben wij voor onderstaande mogelijkheden gezorgd;

Je kan, vanaf begin juni tot eind augustus, ALLE DAGEN parkeren op een weide ter hoogte van de Leernsesteenweg 30 (dit is gratis) en dan kan je via het zelfbedieningsveer ‘Bathio’ ons bereiken (+/- 10 minuten stappen). Plannetje ook in de pdf-bijlage.

Je kan ook gebruik maken van de parking MPI Heilig Hart Deinze (Leernsesteenweg 53 - 9800 DEINZE) in het weekend en op weekdagen na 18u tegen betaling van € 3.00 per wagen. De betaling is mogelijk aan de slagboom, dit uitsluitend met bancontact. Visa of cash is NIET mogelijk. Gelieve enkel te parkeren op de kiezelstenen achteraan onze parking. (bij het oprijden van de parking helemaal links). Er is een intern parkeersysteem en anders zit de kans erin dat een wagen geblokkeerd zal worden. Via het zelfbedieningsveer ‘Bathio’ kan je ons te voet vlot bereiken (+/- 15 minuten stappen).

 

BARBECUE 7 september

Op 7 september 2024 houden wij onze BBQ. Hou alvast de datum vrij. Verdere informatie volgt in een latere mail.

MEER INFO
Op onze website vind je alle nuttige en praktische info over de werking.
Je ontvangt deze Nieuwsbrief omdat jouw gegevens opgenomen zijn in ons abonnementenbeheer van vzw Vrienden van Vosselare Put. Geen interesse in deze jaarlijkse Nieuwsbrief? Stuur een mailtje naar vriendenvosselareput@gmail.com.

Het bestuur van De Vrienden van Vosselare Put vzw
Dominique Lagrange, Philippe Clauwaert, Thomas Gillis, Bruno Dhaenens, Ginette Filliers, Teun Cuypers, Maaike Van den Enden, Marc Ghyselinck, Inge Onderbeke en Arnout Laureys.

ARCHIEF

Terug naar overzicht

  2024

  2023

  2022


Heb je vragen over een artikel of wil je op de hoogte gehouden worden van ons nieuws stuur dan gerust jouw gegevens door naar info@anequi.be.